Sesonkimenut

PIKKUJOULU MENUT

Menut ovat myynnissä ennakkotilauksesta  1.11.-22.12.2021.

Koko pöytäseurueelle valitaa sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan.

Varauksen voitte tehdä myyntipalvelumme kautta

myynti@noho.fi

 

 

Menu 1

Ankanmaksapatéta,

sipulibriossia ja karpalohilloa

***

Paistettua siikaa

hummerikastiketta ja karamellisoitua fenkolia

***

Appelsiiniganache

maustekakkua ja mandariinisorbettia

55e

 

 

Menu 2

Siikaa ja kampasimpukkaa

Sokerisuolattua siikaa, kampasimpukkakreemiä ja pikkelöityä purjoa

***

Portviinissä haudutettua Ibericoporsaan poskea

haudutettua punakaalia ja perunafondantti

***

Kinuskiparfait

lämmintä karpalolientä

52e

 

 

Menu 3

Omenaa ja persiljaa

grillattua juuripersiljaa, talviomenaa ja pähkinäcrumblea

***

Punajuuri risottoa

paistettuja suppilovahveroita ja rapeaa vuohenjuustoa

***

Appelsiiniganache

maustekakkua ja mandariinisorbettia

47 e

 

 

UUDENVUODEN AATON MENU

Helmi avoinna 31.12. klo 18-00

teethän pöytävarauksen!

 

 

Tartar

Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, Västerbottenjuustoa,

pikkelöityä keltajuurta ja rapeaa tattaria

tai

Kampasimpukka

Kampasimpukkacheviche, retikkaa ja

mustaa majoneesia

tai

Selleri ja sieni

Paahdettua selleriä, sienilientä, pikkelöityjä

siitakesieniä ja cashewpähkinäkreemiä

***

Paistettua siikaa antiboise

Grillattua kukkakaalia, tomaatti-oliivi vinaigretteä,

pikkelöityä purjoa ja pinaattia

tai

Marmorifileetä ja ratteperunaa

Grillattua marmoroitunutta naudan ulkofileetä, foyot-kastiketta,

rapeaa ratteperunaa ja pekonipapuja

tai

Vegaaninen wallenbergin pihvi

Sherrykastiketta, herneitä, hopeasipulia ja

paahdettua perunaa

***

Fenkoli ja sitruuna

Fenkolilla maustettua frangipane kakkua,

vaniljakreemiä ja sitruunasorbettia

tai

Hedelmäsalaatti

Passion-mango sorbettia, tuorejuustoa ja mantelikeksi

 

Kolmen ruokalajin menu

Kala pääruokana 52

Liha pääruokana 55

Kasvis pääruokana 50

 

UUDENVUODEN LOUNAS 1.1.2022

Helmi avoinna klo 12-16.

Teethän pöytävarauksen!

 

 

Vihersalaattia ja vadelmavinaigretteä

Toast skagen

Miedosti savustettua lohta ja Västerbottenjuustoa mallasleivällä

Retikkaa ”cheviche” ja avocadoa rapealla sydänsalaatilla

Tartar Pelle Janzon: mätiä ja keltuaista ja smetanaa rapealla sydänsalaatilla

***

Paistettua siikaa antiboise

Grillattua kukkakaalia, tomaatti oliivi vinaigretteä, pikkelöityä purjoa ja pinaattia

Tai

Grillattua marmori fileettä ja ratteperunaa

Foyot-kastiketta, rapeaa ratteperunaa ja pekonipapuja

Tai

Vegaaninen wallenberg

Sherrykastiketta, herneitä, hopeasipulia ja rapeaa ratteperunaa

***

Fenkoli ja sitruuna

Fenkolilla maustettua frangipane kakkua, vaniljakreemiä ja sitruunasorbettia

Tai

Hedelmäsalaatti

Passion-mango sorbettia, tuorejuustoa ja mantelikeksi

55