Sesonkimenut

PIKKUJOULU MENUT

Menut ovat myynnissä ennakkotilauksesta  1.11.-22.12.2021.

Koko pöytäseurueelle valitaa sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan.

Varauksen voitte tehdä myyntipalvelumme kautta

myynti@noho.fi

 

 

Menu 1

Ankanmaksapatéta, sipulibriossia ja karpalohilloa

***

Paistettua siikaa, hummerikastiketta ja karamellisoitua fenkolia

***

Appelsiiniganache, maustekakkua ja mandariinisorbettia

55e

 

 

Menu 2

Sokerisuolattua siikaa, kampasimpukkakreemiä ja pikkelöityä purjoa

***

Portviinissä haudutettua Ibericoporsaan poskea, haudutettua punakaalia ja perunafondantti

***

Kinuskiparfait ja lämmintä karpalolientä

52e

 

 

Menu 3

Grillattua juuripersiljaa, talviomenaa ja pähkinäcrumblea

***

Punajuuri risottoa, paistettuja suppilovahveroita ja rapeaa vuohenjuustoa

***

Appelsiiniganache, maustekakkua ja mandariinisorbettia

47 e

 

 

 

JOULULOUNAS

ma-pe 13.12.-23.12.  klo 11-14.45

pöytävarauksen voit tehdä nettisivujemme kautta.

MENU

Vihreää salaattia ja vinaigretteä

Perinteistä sienisalaattia

Hunajaisiksi paahdettuja juureksia ja etikkapunajuuria

Sillikaviaaria

Sherrysilliä

Sinappisilakkaa

Akvaviitilla maustettua graavattua lohta

Siianmätimoussea

Savusiikaröraa

Savustettuja katkarapuja

Maksapateeta ja cumberlandin kastiketta

Leipävalikoima ja vaahdotettua voita

 

 

***

 

Paistettua taimenta, rapukastiketta ja kukkakaalia

tai

Grillattua ibericopossua, ruusukaalia,  rapeaa perunaa ja misoa

tai

Vegaaninen wallenbergin pihvi, sherrykastiketta, yrteissä paahdettua perunaa ja herneitä

 

***

 

Suolakinuskiparfait ja lämmintä karpalolientä

Tai

Appelsiini-suklaa ganache, mandariinisorbettia ja maustekakkua

 

45

 

 

UUDENVUODEN AATON MENU

Helmi avoinna 31.12. klo 18-00

teethän pöytävarauksen!

 

Tartar

Tartar kotimaisesta naudan sisäpaistista, Västerbottenjuustoa,

pikkelöityä keltajuurta ja rapeaa tattaria

tai

Kampasimpukka

Kampasimpukkacheviche, retikkaa ja

mustaa majoneesia

tai

Selleri ja sieni

Paahdettua selleriä, sienilientä, pikkelöityjä

siitakesieniä ja cashewpähkinäkreemiä

 

***

 

Paistettua siikaa antiboise

Grillattua kukkakaalia, tomaatti-oliivi vinaigretteä,

pikkelöityä purjoa ja pinaattia

tai

Marmorifileetä ja ratteperunaa

Grillattua marmoroitunutta naudan ulkofileetä, foyot-kastiketta,

rapeaa ratteperunaa ja pekonipapuja

tai

Vegaaninen wallenbergin pihvi

Sherrykastiketta, herneitä, hopeasipulia ja

paahdettua perunaa

 

***

 

Fenkoli ja sitruuna

Fenkolilla maustettua frangipane kakkua,

vaniljakreemiä ja sitruunasorbettia

tai

Hedelmäsalaatti

Passion-mango sorbettia, tuorejuustoa ja mantelikeksi

 

Kolmen ruokalajin menu

Kala pääruokana 52

Liha pääruokana 55

Kasvis pääruokana 50

 

UUDENVUODEN LOUNAS 1.1.2022 KLO 12-16

 

Vihersalaattia ja vadelmavinaigretteä

Toast skagen

Miedosti savustettua lohta ja Västerbottenjuustoa mallasleivällä

Retikkaa ”cheviche” ja avocadoa rapealla sydänsalaatilla

Tartar Pelle Janzon: mätiä ja keltuaista ja smetanaa rapealla sydänsalaatilla

***

Paistettua siikaa antiboise

Grillattua kukkakaalia, tomaatti oliivi vinaigretteä, pikkelöityä purjoa ja pinaattia

Tai

Grillattua marmori fileettä ja ratteperunaa

Foyot-kastiketta, rapeaa ratteperunaa ja pekonipapuja

Tai

Vegaaninen wallenberg

Sherrykastiketta, herneitä, hopeasipulia ja rapeaa ratteperunaa

***

Fenkoli ja sitruuna

Fenkolilla maustettua frangipane kakkua, vaniljakreemiä ja sitruunasorbettia

Tai

Hedelmäsalaatti

Passion-mango sorbettia, tuorejuustoa ja mantelikeksi

55